B&B Noorderpark 

 

De website ondergaat momenteel een update!

We staan in no time weer online….

 

 

 

Wilt u boeken?
Dat kan, stuur uw bericht naar hello@bbnoordenpark.nl 

Samen met mijn dochters logeerde ik 5 dagen bij BB Noord & Park in Amsterdam-Noord.
Bijzonder hartelijke, lieve mensen; behulpzaam en vriendelijk. Een heerlijke plek om te logeren, zeer smaakvol ingericht en schoon appartement waar wij ons thuis voelden. Het ontbijt was elke dag heerlijk en gezond, verse eitjes, vers fruit, heerlijke yoghurt. Top en ik heb wederom een aantal dagen gereserveerd. Het uitzicht is ruimtelijk, in de buurt van het Noorderpark, in het groen en binnen een kwartier met de fiets ben je in het centrum van Amsterdam.

Jeanet 
Jeanet

Wat een gave plek om Amsterdam te verkennen. Vrij uitzicht op het Noorderpark; een dorps gevoel in de B&B. Met de fiets zit je via een mooie route met 10 minuten in de oude stad. Maar zeker zo leuk is een stadswandeling door Amsterdam Noord; vanaf het Noorderpark loop je zo naar het hippe NDSM en daarna weer met het pontje terug naar CS. Prettige gastheer en gastvrouw. En heerlijk ontbijt en goede bedden. Kortom aanrader!

Annewijke 
Annewijke

“We hebben genoten van onze logeerpartij bij BB Noord & Park; prachtige inrichting, geweldige bedden én beddengoed, heerlijk uitgebreid ontbijt. Ingrid en Menno zijn heel gastvrij en flexibel.
Daarbij ook nog een roze douche!
Een échte aanrader voor een fijn verblijf in Amsterdam.”

Mariëlle Joosten 
Mariëlle Joosten

Wij hebben een heerlijk weekend gehad in jullie Bed & Breakfast op een fantastische locatie in Amsterdam Noord. Was is het prachtig rondom jullie huis en ideaal dichtbij de stad. De kamer was wat wij zochten en nog meer dan dat, heerlijk ruim, nieuw en super compleet. Het ontbijt is ook het benoemen waard want daar hebben we ook echt van genoten! Bedankt voor jullie flexibiliteit en gastvrijheid! Wij komen graag nog eens terug.

Freek & Sanne 
Freek & Sanne

Een betere manier om in Amsterdam te verblijven is er niet. Je hebt het gevoel dat je in een heel rustig en fijn dorpje zit. 24/7 toegang tot het bruisende Amsterdam via een pontje op 10 minuten fietsafstand terwijl je tegelijkertijd in het hippe Amsterdam Noord zit. Je kunt dus ook gewoon aan die kant van het water blijven. De B&B zelf is een verademing en Ingrid & Menno zijn fantastische hosts. Als je de lusten van Amsterdam wilt combineren met een heerlijke groene en rustige omgeving dan moet je hier zijn. 

Mark 
Mark