ingrid & menno

OVER ONS

Ontspannen
Gastvrij
=
Lokale producten

Wij zijn Ingrid en Menno en samen met onze kinderen Bouwe, Adam en Saar, onze honden Smilla en Evi en poes Cato wonen wij sinds november 2019 in onze oude dijkwoning in Amsterdam Noord.

Al sinds de eerste bezichtiging zijn wij helemaal verliefd op het huis en op de plek; de mooie en sfeervolle dijk in het groen en aan het water. Wij heten jullie graag welkom in onze fijne B&B op deze fantastische mooie en rustige locatie in Amsterdam.

Wij hebben de B&B zo ingericht dat je heerlijk kunt ontspannen en ontsnappen aan de drukte van de stad.

DUURZAAMHEID

Omdat wij het belangrijk vinden om een bijdrage te leveren aan een mooiere, betere en schonere wereld hebben we gekozen voor een aantal lokale merken, die ook deze missie hebben. Het beddengoed en de handdoeken komen van Yumeko, de verzorgingsproducten zijn van Marie-Stella Maris en de biologische kruidenthee is van Ptthee. Alle drie Amsterdamse bedrijven die op hun eigen manier proberen de wereld een beetje mooier, schoner en beter te maken.

In de tuin hebben wij een moestuin, een kruidentuin en een aantal fruitbomen en struiken (appels, kersen, vijgen, frambozen en bessen). In het seizoen gebruiken wij groenten en fruit uit onze eigen tuin voor het ontbijt. De kruiden kunnen worden geplukt om verse kruidenthee van te maken (o.a. munt en verveine).

De frontjes van de keukenkastjes zijn gemaakt van hergebruikt hout en gerecyclede PET-flessen.

Bij het ontbijt zullen wij zoveel mogelijk gebruik maken van biologische en lokale producten.

Heb je een vraag over de duurzame producten?

Laat het ons weten!