A Home Away From Home

BB Noord & Park

Amsterdam Noord
45 m2
tastefully
Time for a break

A modern and sustainable B&B at the most beautiful spot in Amsterdam. 

Would you like to get away on a break? Come and stay in our new, modern and beautiful B&B in Amsterdam. Experience the tranquility of this beautiful place, and if you feel like it, you’ll be in the vibrant city centre of Amsterdam in just 10 minutes.

Wat een heerlijke B&B waar alles klopt. De prachtige & rustige ligging, met veel smaak & gevoel voor stijl ingericht appartement, heerlijk ontbijt & zeer gastvrije en enthousiaste eigenaren. Binnen 10 fiets minuten sta je bij het Centraal Station.

Wij hebben genoten! Absolute aanrader ❤️

Odette Holkema 
Odette Holkema

Samen met mijn dochters logeerde ik 5 dagen bij BB Noord & Park in Amsterdam-Noord.
Bijzonder hartelijke, lieve mensen; behulpzaam en vriendelijk. Een heerlijke plek om te logeren, zeer smaakvol ingericht en schoon appartement waar wij ons thuis voelden. Het ontbijt was elke dag heerlijk en gezond, verse eitjes, vers fruit, heerlijke yoghurt. Top en ik heb wederom een aantal dagen gereserveerd. Het uitzicht is ruimtelijk, in de buurt van het Noorderpark, in het groen en binnen een kwartier met de fiets ben je in het centrum van Amsterdam.

Jeanet 
Jeanet

Wat een gave plek om Amsterdam te verkennen. Vrij uitzicht op het Noorderpark; een dorps gevoel in de B&B. Met de fiets zit je via een mooie route met 10 minuten in de oude stad. Maar zeker zo leuk is een stadswandeling door Amsterdam Noord; vanaf het Noorderpark loop je zo naar het hippe NDSM en daarna weer met het pontje terug naar CS. Prettige gastheer en gastvrouw. En heerlijk ontbijt en goede bedden. Kortom aanrader!

Annewijke 
Annewijke

“We hebben genoten van onze logeerpartij bij BB Noord & Park; prachtige inrichting, geweldige bedden én beddengoed, heerlijk uitgebreid ontbijt. Ingrid en Menno zijn heel gastvrij en flexibel.
Daarbij ook nog een roze douche!
Een échte aanrader voor een fijn verblijf in Amsterdam.”

Mariëlle Joosten 
Mariëlle Joosten

Wij hebben een heerlijk weekend gehad in jullie Bed & Breakfast op een fantastische locatie in Amsterdam Noord. Was is het prachtig rondom jullie huis en ideaal dichtbij de stad. De kamer was wat wij zochten en nog meer dan dat, heerlijk ruim, nieuw en super compleet. Het ontbijt is ook het benoemen waard want daar hebben we ook echt van genoten! Bedankt voor jullie flexibiliteit en gastvrijheid! Wij komen graag nog eens terug.

Freek & Sanne 
Freek & Sanne
facilities &

Services

Free WiFi
Luxureous apartment
Comfortable box spring bed
Private kitchenette
Private bathroom
Private terrace
Great view
Free parking
At the park
Visit Amsterdam in style

Available?

 

Buiksloterdijk 276, Amsterdam

...if you want us to call you?

CAPTCHA image

To prevent spam!